Ambassadeurs

Block
Collage amba

De Amba'S

De Amba’s, ambassadeurs van de Toneelschuur en Filmschuur, zijn met recht echte ambassadeurs! Deze enthousiaste groep jongeren ziet elkaar elke zes tot acht weken, om alle ins en outs op theater- en filmgebied te bespreken. En om mee te denken over de programmering en over manieren om hun leeftijdgenoten te kunnen bereiken. De Amba’s selecteren elk seizoen de theatervoorstellingen voor het Backstageprogramma (de leukste voorstellingen voor iedereen onder 25) en zorgen tijdens de Backstage-avonden voor de leukste nagesprekken.

Ook bij andere projecten (zoals Shoot Your Shot #, Starring #, Cinekid, Kids Take Over etc.) worden de Amba’s actief betrokken bij de organisatie en/of uitvoering. En natuurlijk promoten de Amba’s de Schuur en onze activiteiten actief onder hun leeftijdgenoten!

Amba zijn levert je veel op. Voor de kunstvakken valt er genoeg te onderzoeken, want je zit dicht bij de bron. En je krijgt de kans om heel voordelig of zelfs gratis de beste voorstellingen en films te bezoeken.

Ook Amba worden? Leuk!
Stuur een mailtje naar Heleen van Ham (heleen@toneelschuur.nl) om je aan te melden.

“De Amba’s zijn een hele leuke groep jonge creatieve mensen! Wij verzorgen van alles en nog in de schuur. We organiseren nagesprekken, Shoot Your Shot # en andere hele leuke dingen. Dus volg ons ff op @schuurjongeren op insta.” (Amba Gijs Radix)