Danslokaal 6 on tour

Conny Janssen Danst

Conny Janssen biedt jong danstalent een kans

Danslokaal is een jaarlijks project van Conny Janssen Danst, dat talentvolle makers nieuw werk laat ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, zoekt voor elke editie inspirerende partners en selecteert een bonte verscheidenheid aan talent. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst. 

In deze zesde editie van DANSLOKAAL werkt Conny Janssen Danst samen met Dansateliers en Korzo Producties en zijn de volgende choreografen geselecteerd:

– Ingrid Berger Myhre (Dansateliers)
– Tu Hoang (Conny Janssen Danst)
– Dunja Jocic (Korzo).

Na een reeks voorstellingen in de eigen studio in Rotterdam gaan de jonge makers op tournee. Het trouwe publiek van Conny Janssen Danst krijgt zo de kans kennis te maken met het werk van jonge, aanstormende choreografen, die op hun beurt hun producties landelijk onder de aandacht kunnen brengen.

dans: Adi Amit, Ian Ancheta, Maud Huizing, Martijn Kappers, Romee van de Meent, Hiro Murata, Richard Nagy, Mariko Shimoda, Chanel Vyent en Liza Wallerbosch 

 

Geen actuele speeltijden