Danslokaal 7

Conny Janssen Danst
Language no problem

Conny Janssen biedt jong danstalent een kans

DANSLOKAAL is een jaarlijks project van Conny Janssen Danst, dat talentvolle choreografen nieuw werk laat ontwikkelen met de dansers van het gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, zoekt voor elke editie inspirerende partners en selecteert een bonte verscheidenheid aan talent. Dé kans om kennis te maken met het werk van jonge, aanstormende choreografen.

De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

van & met: Adi Amit, Maud Huizing, Martijn Kappers e.a. choreografie: Jason Mabana, Rutkay Özpinar, Joseph Simon coaching: Conny Janssen, Kristin de Groot, Stacz Wilhelm

PERS

“De zesde editie van dit initiatief van dansgroep Conny Janssen Danst, die ook de (uitstekende!) dansers levert, is lekker gevarieerd én goed.” de Volkskrant (over 'Danslokaal 6')

“Choreografisch talent heeft vier dingen nodig om een eigen idioom te ontwikkelen: coaching, dansers, een podium en publiek. Conny Janssen Danst zorgt daarvoor.” Theaterkrant (over 'Danslokaal 5')

Voorstellingen