Jeugd / Familie
6+

Roest

De Dansers & plan d-
Language no problem

Vindingrijke, energieke en poëtische ode aan de schoonheid van het abnormale

De Dansers en plan d- verschijnen samen op het podium voor een ode aan buitenbeentjes, aan de schoonheid van het abnormale. Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld, tussen spullen die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Roest toont een surrealistische wereld vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

concept, idee, choreografie, muziek, dans: Andreas Denk, Josephine van Rheenen, Guy Corneille

pers

“Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen met vrienden. Dat is mooi, net als de innige verstrengeling van dans en muziek. Het resultaat is prachtig.” (de Volkskrant ****)

 

Extra: het Knuffelmatras

Voorafgaand aan de voorstelling en na afloop licht Het knuffelmatras in de foyer. Het matras verstopt twee neuzen in de zachte stof, de uitstekende armen en benen raken weleens in de knoop…
Twee kinderen, of een ouder en een kind, kunnen samen in het knuffelmatras. Vervolgens moeten ze gelijk goed samenwerken, omdat ze letterlijk aan elkaar vast zitten.

Geen actuele speeltijden