The way you sound tonight

Arno Schuitemaker

Nieuw werk van een van Nederlands toonaangevende choreografen

"In potentie is deze voorstelling oneindig." - Arno Schuitemaker

Met The Way You Sound Tonight creëert Arno Schuitemaker een ‘akoestische ballroom’, zonder begin en zonder eind. Vijf performers en hun pulserende beweging nemen het publiek - dat volledig omgeven door geluid ín de voorstelling zit - mee in eeuwigdurende cycli: ruimte, afstand en nabijheid, dag en nacht. Stomend en met onbegrensde energie bouwt The Way You Sound Tonight zich op tot een intuïtieve realiteit die radicaal is doorgevoerd. Het is een ervaring die je ondergaat als een trance, en dan nog een tijdje nagonst.

The Way You Sound Tonight is opgebouwd uit twee cycli van telkens 1 uur. De performers gaan onafgebroken door, maar er zijn twee publieksgroepen die zich na elkaar in dit hypnotiserende continuüm voegen. Voor de voorstelling van 21.30 uur zijn nog kaarten beschikbaar! 

The Way You Sound Tonight ging in wereldpremière tijdens Holland Festival 2018 en was ook te zien tijdens Julidans Festival.

concept en choreografie: Arno Schuitemaker performers: Revé Terborg, Ivan Ugrin, Stein Fluijt, Piet Defranq e.a. dramaturgie: Guy Cools muziekcompositie: Aart Strootman lichtontwerp: Jean Kalman

uit de pers

"Meeslepend en intens – de voorstellingen van Arno Schuitemaker zijn ware ervaringen. "Als een stroomstoot, zo voelt de dans van Arno Schuitemaker soms. Hypnotiserende bewegingen op elektronische minimal music. Dat gaat over energie, dat geeft spanning, en houdt je ademloos geboeid." (VPRO).

 “Arno Schuitemaker overtreft zichzelf met ragfijn The Way You Sound Tonight.” Cultuurpers

 

Ontmoet andere theater- en filmliefhebbers! Eet samen in ons Café en geniet van een voorstelling met inleiding of film

Geen actuele speeltijden