Finale Shoot Your Shot #14

Finale Shoot Your Shot #14

De finale van dé filmwedstrijd tussen Haarlemse jongeren vindt weer plaats. We hebben nog nooit zoveel aanmeldingen gehad als voor deze 14e editie. 

De Filmschuur heeft twee workshops gefaciliteerd, een tips&trics-en montageworkshop, om de deelnemers op weg te helpen. Ieder jaar heeft de wedstrijd een ander thema, dit jaar is het thema KNAL. De afgelopen maanden hebben de deelnemende jongeren zich laten inspireren door dit thema en maakten een spannende, gekke, ontroerende of hilarische film van maximaal vijf minuten.

Uit alle inzendingen selecteren wij vijftien films voor de finale op zondag 9 december. De geselecteerde finalefilms zijn dan op het grote doek te zien en worden beoordeeld door een jury, bestaande uit professionals uit de filmwereld. Ook wordt er ter plekke gestemd voor de publieksprijs. De winnende film krijgt een waardebon van Open Studio én mag deelnemen aan de jury van een Nederlands Filmfestival. Ook wordt de winnende film een week lang als voorfilm vertoond in de Filmschuur. 

Gereserveerde kaarten zijn vanaf 5 december af te halen bij de kassa. We raden aan dit al te doen; zondag wordt het erg druk!
Kaarten zijn zondag tot een half uur van te voren aan de kassa op te halen. Als ze dan nog niet zijn opgehaald, dan worden ze vrijgegeven voor de wachtlijst.

Geen actuele speeltijden