Nocturne's Nuit Noire

Nocturne's Nuit Noire viert de film! 

De Toneelschuur is 50 jaar! In de maand mei zetten we de film in het zonnetje: Nocturne’s Nuit Noire. Kom kijken naar de edgy film Nocturne en feest met ons mee! Performance en kunst wordt gemixt met live muziek en een DJ die tot diep in de nacht de lekkerste platen draait. Om 20.30 uur begint de Nuit Noire en om 21.15 uur begint Nocturne. Na de film vinden er in de foyer en Toneelschuur café verschillende activiteiten plaats. 

Regisseur Viktor van der Valk, acteur Vincent van der Valk en producent Erik Glijnis komen na Nocturne vertellen over de film. De Nuit Noire heeft een doorlopend programma: in het Toneelschuur café en de foyer kan je kijken en luisteren naar een installatie van multimediakunstenaar Jaromir Mulders, geinspireerd op film noir. Neem plaats tegenover taalkunstenares Janneke Hopman, onder druk schrijft ze gedichten op basis van de woorden die je hebt gekozen. Beeldend kunstenaar Madelief Geus neemt je mee in een onderzoek naar identiteit. Je Suis Energy neemt je weer mee op avontuur en Studio •A•A•P• is verantwoordelijke voor het smakelijke voorgerecht...

In het café kan je onder het genot van heerlijke gin & tonic's luisteren naar de hete mannen van Hot Chicks en hun space cowboy rock, daarna wordt er ouderwets gedanst in de Schuur terwijl Henkerchief, huis-DJ van Patronaat's AM:Klub, de lekkerste plaatjes draait. 

Geen actuele speeltijden