Nocturne's Nuit Noire

Nocturne's Nuit Noire viert de film! 

De Toneelschuur is 50 jaar! In de maand mei zetten we de film in het zonnetje: Nocturne’s Nuit Noire. Kom kijken naar de edgy film Nocturne en feest met ons mee! Performance en kunst wordt gemixt met live muziek en een dj die tot diep in de nacht de lekkerste platen draait. Om 20.30 uur begint de Nuit Noire en om 21.15 uur begint Nocturne.

Regisseur Viktor van der Valk, acteur Vincent van der Valk en producent Erik Glijnis komen na Nocturne vertellen over de film. De Nuit Noire heeft een doorlopend programma: in het Toneelschuur café en de foyer kan je kijken en luisteren naar een installatie van Jaromir Mulders, geinspireerd op film noir. Neem plaats tegenover taalkunstenares Janneke Hopman, onder druk schrijft ze gedichten op basis van de woorden die je hebt gekozen. Madelief Geus neemt je mee in een onderzoek naar identiteit. Je Suis Energy is ook aanwezig en zoals altijd wordt het weer een hele belevenis. Wat Studio •A•A•P• gaat doen houden we nog even geheim...

In het café kan je onder het genot van heerlijke gin & tonic's luisteren naar de hete mannen van Hot Chicks en hun space cowboy rock, daarna wordt er ouderwets gedanst in de Schuur terwijl de dj draait. 

Nocturne

Een film noir over liefde, over volwassen worden, deadlines en inspiratie

Voorstellingen