PROEFwerk#1: Maastricht

Proeven van theater, hapjes en drankjes

Ook dit seizoen presenteert Toneelschuur Producties in de kleine zaal van de Toneelschuur drie keer op een zondagmiddag PROEFwerk  als onderdeel van onze Schuur Atelier activiteiten. Deze middag presenteren studenten van de Regie Opleiding Toneelacademie Maastricht proeven van hun werk aan u. Tussendoor en na afloop kunt u proeven van een hapje en een drankje (verzorgd door Restaurant Dijkers) en kennismaken met de makers. 

 Het programma voor deze middag:

S O M N I A

Een meisje droomt. Over nu, over vroeger, maar vooral over later. In de nacht is alles mogelijk.

De van oorsprong Haarlemse Sanne Smits, oud-ambassadeur en Starring# deelneemster van de Toneelschuur is nu 3e jaar student aan de Regie Opleiding van de Toneelacademie Maastricht.
Zij maakte de voorstelling S O M N I A als onderdeel van het jaarlijkse festival Musica Sacra in Maastricht. Binnen de Toneelacademie betekent de Musica Sacra periode dat de studenten 2 à 3 weken vrij aan het werk gaan, zonder begeleiding, in zelf samengestelde collectieven vanuit alle opleidingen. Zij werken vanuit het thema van het festival aan voorstellingen van maximaal 30 minuten.

Spel: Renee de Graaff, Ellie De Lange, Lilia Müller, regie: Sanne Smits, concept: Renee de Graaff, Ellie De Lange, Sanne Smits

PAUZE

FORTY-TWO

"Misschien hebben we onszelf op de verkeerde manier opgebouwd.”

Vier mensen proberen samen een beetje om de wereld te vatten. Een voorstelling over nagenoeg alles en niets.
Daniël 't Hoen (4e jaars student Regie opleiding) maakte Forty-Two als eerste van twee afstudeervoorstellingen die hij dit jaar moet maken.

Concept, tekst & regie: Daniël ’t Hoen, Concept, tekst & spel: Samir Veen, Nora Ramakers, Hannah Boer en Joeri Heegstra , Met dank aan: Max Wind, Anna Verkouteren Jansen, Frank Mineur, Koos Terpstra, Koos Mekel, Toneelgroep Maastricht

De eerder aangekondigde presentatie The American Dream is komen te vervallen.  


Meer PROEFwerk? Zie hieronder de overige data van dit seizoen!

Geen actuele speeltijden

Geen actuele tourneedata of het schema is nog niet bekend.