Jeugd / Familie
2+

Aaipet (2,5 t/m 7 jr)

BonteHond
Gratis toegang

Een driedimensionale show met aaibare apparaten

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. 
Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?

AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

- Winnaar van een Zilveren Krekel 2015 voor Meest Indrukwekkende Jeugdproductie -

 REGIE René Geerlings IPAD REGIE Bram de Goeij SPEL Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt, Sacha Muller, Erwin Boschmans MUZIEK Wim Conradi DECOR EN KOSTUUMADVIES Marlies Schot

“AaiPet is een heerlijke voorstelling. Alles is perfect getimed op muziek en de apparaten zijn zo nauwkeurig geprogrammeerd dat de illusie van interactie de hele tijd in stand word gehouden. Een bijzonder knap staaltje regie, niet alleen op de vloer maar ook digitaal" (Theaterkrant)

Geen actuele speeltijden