Boek&Schuur

Boek&Schuur 2018/2019

BOEK&SCHUUR rondom Het temmen van de feeks (Shakespeare).


HET TEMMEN VAN DE FEEKS
TONEELSCHUUR PRODUCTIES/ NINA SPIJKERS
ZA 2 MRT, 18.30 UUR
In Het temmen van de feeks laat regisseur Nina Spijkers alle vrouwenrollen door mannen spelen en alle mannenrollen door vrouwen. Een feestelijke voorstelling met nepwimpers, muziek en de prachtige taal van Shakespeare.

Het literaire gesprek vindt plaats onder leiding van Thijs Launspach met regisseur Nina Spijkers en Linda Duits, schrijver en onderzoeker gespecialiseerd in onder andere gender- en mediastudies.

Interessant voor de Shakespeare-kenner maar ook voor de Shakespeare-leek!

BOEK & SCHUUR

Boekhandel Athenaeum Haarlem en de Toneelschuur bieden ook dit theaterseizoen drie literaire avonden aan, onder de noemer BOEK&SCHUUR. Het aantal plekken is beperkt. Moderator van deze avonden is psycholoog, schrijver en moderator Thijs Launspach.

Boek&Schuur is een literaire theateravond die bestaat uit een uitgebreide inleiding, gevolgd door een dagmenu in Café Toneelschuur en een bezoek aan een theatervoorstelling. Tijdens de inleiding gaat Thijs Launspach in gesprek met spraakmakende kenners van het boek en de theatermakers van de voorstelling die u die avond gaat zien.

De literaire avond kost E 47,50: Dit is inclusief literair gesprek, dagmenu (inclusief een wijntje en koffie met bonbon), toegang voorstelling en literair cadeau. De kaarten zijn te koop online en bij de kassa’s van de Toneelschuur Haarlem. Het aantal plekken is beperkt. Voor deelname hoeft u het boek niet gelezen te hebben.

Programma:

18.30 uur: Literair gesprek in de bibliotheek van de Toneelschuur
19.30 uur: Dagmenu in Café Toneelschuur (hoofdgerecht plus koffie met bonbon) met een wijntje
20.30 uur: Voorstelling in de Toneelschuur

Het is een genot om de actrices zich te horen uitleven in Shakespeares verzen Volkskrant ★★★★

Roeland Fernhout ontroert als feeks in kleurrijke Shakespeare NRC Handelsblad ★★★★

Geen actuele speeltijden