Illustratie Biënnale 2018

Verhuring

Vijfde editie geeft veelzijdig beeld van illustratie

De Illustratie Biënnale, hét festival voor illustratie en graphic-art beleeft zijn vijfde editie! Zondag 27 mei start de biënnale om 11.30 uur met de traditionele openingsact vanaf het balkon in de foyer.

Het programma in de grote zaal begint om 12.00 uur. Presentator Jellie Brouwer (Radio Kunststof) ontvangt Masha Reva (UA), Ludwig Volbeda (NL), Gerda Dendooven (BE), Claudie de Cleen (NL), Douwe Dijkstra (NL), Medy Oberendorff (NL), Paul Barritt (GB), Krista van der Niet (NL) en Gijs Frieling (NL). Zij tonen hun werk en vertellen over hun werkproces en inspiratie.

Het programma bestaat uit drie blokken:

Blok 1 (12.00 - 13.15 uur): Douwe Dijkstra, Gijs Frieling en Claudie de Cleen

PAUZE

Blok 2 (14.15 - 15.30 uur): Medy Oberendorff, Gerda Dendooven en Ludwig Volbeda

PAUZE

Blok 3 (16.00 - 17.00 uur): Masha Reva, Krista van der Niet en Paul Barritt

Aansluitend: Mixing graphics! Borrel & DJ in het Toneelschuur café

Activiteiten in foyer en café (12.00 - 18.00 uur)

In de foyer en het café zijn verschillende vrij toegankelijke activiteiten, zoals een expositie van cover art voor vinyl (platenhoezen), pop-up museumwinkel met bijzondere limited editions, prints en boeken, presentaties van werk studenten illustratie van AKV|St. Joost, feministisch illustratiecollectief Pisswife tekent live en je kunt je eigen T-shirt, tas of kledingstuk laten bedrukken met illustraties van deelnemende illustratoren.

Voor BNO leden geldt een korting van 15%

 

 

Geen actuele speeltijden