See all you can see met Cineville in de Filmschuur
Sinds 1 maart 2013 ga je óók bij ons onbeperkt naar de film met je Cinevillepas. Net als bij de 41 andere filmtheaters door heel Nederland. Voor maar € 19,- per maand krijg je gratis toegang tot al onze films.

Hoe kom ik aan een Cineville pas?
Je bestelt de pas eenvoudig op www.cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je diezelfde dag nog naar de film kan! De echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuisgestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook.

Hoe kom ik aan kaarten voor een film met mijn Cinevillepas?
Als Cinevillepashouder kun je telefonisch kaartjes reserveren voor een film. Je kunt de pas zien als je betaalmiddel. Verder gelden de normale regels van de Filmschuur omtrent het reserveren en ophalen van kaartjes.
Cinevillepashouders kunnen echter gereserveerde kaartjes niet eerder dan 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling ophalen. Deze regel is noodzakelijk om fraude te voorkomen.

Voor welke films geldt de Cineville pas?
In principe geldt de Cineville pas voor alle reguliere films in de Filmschuur.
Op de website van Cineville vind je ook wekelijks de agenda van de Filmschuur.

Hoe koop ik kaarten met mijn Cinevillepas
Als Cinevillepashouder kun je kosteloos telefonisch kaarten reserveren voor een film. Bij een gecombineerde reservering zullen reserveringskosten in rekening worden gebracht.
De gereserveerde kaarten worden tot een half uur voor aanvang van de voorstelling vastgehouden.
Cinevillepashouders kunnen echter gereserveerde kaarten niet eerder dan 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling ophalen. Deze regel is noodzakelijk om fraude te voorkomen.
Het is helaas niet mogelijk om Cineville kaarten via de website aan te schaffen.

Over Cineville
Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in
de 39 filmtheaters door heel Nederland, voor maar 19 euro per maand. Met keuze uit meer dan 100 verschillende films per week ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken. Daarnaast biedt de Cinevillepas óók nog een heleboel extra’s, zoals vriendenacties, toegang tot voorpremières en tal van filmfestivals, zoals KLIK!, HAFF, Cinemasia, Movies that Matter, Go Short en Imagine. Op Cineville.nl vind je draaitijden van alle filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het aanbod met de tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van  film.

Kijk ook eens op www.cineville.nl