Gloria Bell

Sebastián Lelio
Laatste vertoningen

Sebastián Lelio maakte zelf een geheel nieuwe versie van zijn doorbraakfilm Gloria (2013)

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo'n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet.
Met Gloria Bell maakte regisseur Sebastian Lelio’s (Disobedience, Una Mujer Fantástica) zelf een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film Gloria, met deze keer Oscarwinnares Julianne Moore in de titelrol. Lelio bewijst dat een remake niet altijd een mindere versie van het origineel is, maar evengoed een frisse kijk op dat origineel kan betekenen. Daarom ook van harte aanbevolen voor iedereen die heeft genoten van Gloria (2013).


pers

"Met Julianne Moore op de top van haar kunnen, is de remake van Gloria veel expressiever dan het origineel" de Volkskrant****

Lees de recensie in de Volkskrant****

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar
Seks
Grof taalgebruik

Geen actuele speeltijden