Frans Lommerse Stipendium

Block
Frans Lommerse Stipendum

Onze directeur Frans Lommerse heeft na 50 jaar afscheid genomen van de Toneelschuur. Hij heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken om afscheidscadeaus volledig ten goede te laten komen aan theatertalent. Vanwege de grote betekenis van Frans voor het lokale, regionale en nationale theaterveld hebben wij ter ere van hem het Frans Lommerse Stipendium in het leven geroepen!

Het Frans Lommerse Stipendium wordt toegekend aan een jong talent bij Toneelschuur Producties. Het stipendium wordt jaarlijks uitgereikt door Frans aan een talent van zijn keuze.

Frans heeft zich altijd hard gemaakt voor professionele betaling van kunstenaars. Daarom is dit stipendium bedoeld voor het eerste salaris van een jong talent bij Toneelschuur Producties, zoals een acteur, regisseur of scenograaf, om zich na het afstuderen artistiek en zakelijk verder te kunnen ontwikkelen.

Wilt u dit Stipendium ondersteunen? Klik dan op de knop hieronder.

Bent u niet in de gelegenheid om via internetbankieren uw donatie over te maken. Dan kunt u uw donatie ook per overschrijfformulier overmaken naar RABO NL65RABO0120864959 o.v.v. Frans Lommerse Stipendium.

Wij danken u mede namens Frans Lommerse en de talenten van Toneelschuur Producties.