Kassa en openingstijden

Toneelschuur & Filmschuur
Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

kassa: 023-5173910
N.B. Rond aanvangstijden van voorstellingen en films kan het erg druk zijn aan de kassa. Wij adviseren u dan op een ander tijdstip terug te bellen.

De openingstijden van de kassa- en informatiebalie:
ma t/m za van 11.30 tot 21.45 uur
zo van 9.30 tot 21.45 uur

Receptie Kantoor:
023-5173900
informatie@toneelschuur.nl (geen reserveringen)

Kaarten kopen

VIA INTERNET

Kaarten kopen kan via www.toneelschuur.nl. U klikt hiervoor op het winkelwagenicoon naast de datum en tijd van uw keuze.
U kunt ervoor kiezen uw kaarten per e-mail te ontvangen of om de kaarten te laten opsturen. Als u de kaarten per e-mail wilt ontvangen, krijgt u na betaling een e-mail met een pdf-bijlage voor elke gekochte voorstelling: het e-ticket. Dit e-ticket is uw toegang tot de voorstelling.

Neem naar de voorstelling of film dit e-ticket uitgeprint of de QRcode op uw mobiel mee. Aan de deur van de zaal wordt de barcode van het e-ticket gescand. De unieke barcode kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Dupliceren van e-tickets is daarom zinloos.

Voor het via de website bestellen van kaarten rekenen wij € 2,00 (theater) of € 1,00 (film) per transactie.

 

TELEFONISCH RESERVEREN / KOPEN

Voor het telefonisch of aan de kassa reserveren van kaarten rekenen wij € 2,00 (theater) of € 1,00 (film) per transactie. De kaarten dienen binnen één week na reserveren afgehaald of betaald te worden. Indien u kaarten reserveert voor voorstellingen die binnen een week plaatsvinden, blijven de kaarten tot een half uur voor aanvang gereserveerd.

AAN DE KASSA

De kassa van de Toneelschuur is dagelijks geopend. Zie hierboven voor de openingstijden.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Betalen aan de kassa kan contant, met pin, met Toneelschuur Cadeaubon, PODIUM Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon), Nationale Bioscoopbon en MaDiWoDobon (op ma t/m do). Scholieren kunnen ook met de CJP Cultuurkaart betalen. Controleer de gekochte kaarten op datum, aanvang en zaal!

REDUCTIE

Voor houders van een Vriendenpas, Haarlempas, CJP / Cultuurkaart en studentenpas gelden reductieprijzen. Let op: uw pas kan ook aan de zaal gecontroleerd worden.

Haarlem Pas: De kortingskaarten kunnen alleen gekocht worden telefonisch (023 5173910) of aan de kassa op vertoon van de Haarlempas (niet online).
Haarlempas houders ontvangen een korting van € 2,00 tot € 4,00 (theater) of € 1,00 (film)

CJP: vanaf 1 september 2016 ontvangen CJP-houders een korting van € 2,00 tot € 4,00 (theater) of € 1,00 (film). Koop je een kaart op de dag van de voorstelling of film? Dan betaal je de last minute prijs: elke theatervoorstelling slechts € 10,00 en € 2,00 korting op elke film! Koop hier direct je CJP

CADEAUBONNEN

De Toneelschuur & Filmschuur verkoopt cadeaubonnen van € 2,50, € 5,00 en € 10,00. De cadeaubon is exclusief inwisselbaar bij ons theater en filmhuis. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa en informatiebalie.

theater- en concertbon / bioscoopbon / cultuurkaart

Aan de kassa kan betaald worden met de Toneelschuur Cadeaubon, de PODIUM Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon), de Nationale Bioscoopbon de MaDiWoDobon (op ma t/m do) en de Cultuurkaart. De Nationale Bioscoopbon wordt ook verkocht aan onze kassa. De PODIUM Cadeaukaart en MaDiWoDobon (op ma t/m do) worden niet verkocht aan de kassa.


Cineville

De Filmschuur is aangesloten bij Cineville. Voor € 19,- per maand onbeperkt naar de film, in 39 theaters in het land. Meer informatie vindt u op deze pagina

Uw bezoek aan de Toneel- en Filmschuur

E-tickets

Als u via de website kaarten koopt ontvangt u de e-tickets in uw mailbox.
Het Adobe document bevat meerdere tickets. Elk ticket is geldig voor één persoon. We kunnen de QR code scannen, zodat u geen papieren tickets mee hoeft te nemen. Houdt u de QRcode alvast gereed, dit scheelt onnodig zoeken aan de zaal.
Wilt u toch printen? Zorg dan dat alle tickets in het bestand worden geprint. Dit kunt u aangeven bij de printinstellingen (kies voor afdrukbereik "alle"). De tickets hebben allemaal een uniek nummer.  U kunt ook de QRcodes van de andere tickets laten scannen aan de zaal vanaf uw mobiel.
Als u een account heeft op onze website kunt u daar de e-tickets van uw bestellingen altijd terugvinden.

GEPLACEERDE STOELEN

Wij verkopen geplaceerde zitplaatsen voor de theater- en filmvoorstellingen. Op uw (e-)ticket staat een rij- en stoelnummer. Dat is de plek waar u in de zaal zit. Indien u kaarten koopt via www.toneelschuur.nl krijgt u de best beschikbare stoel(en) toegewezen, of kunt u zelf uw stoel(en) uitkiezen. Als u telefonisch of aan de kassa uw kaarten koopt, zoekt de kassamedewerker de best beschikbare plaatsen voor u uit. U hoeft dus niet meer in de rij te staan voor de zaaldeuren om een goede plaats te bemachtigen. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u in alle rust een kop koffie drinken in ons café. De Toneelschuur behoudt zich het recht voor de placering los te laten.

GROEPSBEZOEK

De meeste voorstellingen en films kunt u ook in groepsverband bezoeken. Neem hiervoor contact op met onze kassa.

Heeft u er al eens aan gedacht om bijvoorbeeld een jubileum, personeelsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid te vieren in de vorm van een avond uit in de Toneelschuur of Filmschuur? Neem vrijblijvend contact met de afdeling Marketing, PR & Educatie op 023-5173900 of publiciteit@toneelschuur.nl.

Met een groep scholieren naar een voorstelling of film? Neem dan contact met ons op via educatie@toneelschuur.nl.

MINDER VALIDEN & LUISTERSERVICE

Toneelschuur & Filmschuur beschikt over voorzieningen voor mindervaliden, rolstoelplaatsen en een lift naar alle zalen. Voor slechthorenden is er in theaterzalen een ringleiding aanwezig. Deze is op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis bij de dienstdoende zaalwacht in bruikleen te verkrijgen. Wanneer u van een rolstoelplaats en/of ringleiding gebruik wilt maken, stellen wij het op prijs als u dit doorgeeft aan onze kassamedewerkers wanneer u uw kaarten reserveert.
De Filmschuur vertoont, indien beschikbaar, films voor blinden en slechtzienden met audiodescriptie via de Earcatch (voorheen Watson) app. Op de website van Earcatch staan de films waarbij audiodescriptie beschikbaar is: www.earcatch.nl

UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN

Af en toe komen er gereserveerde kaarten terug in de verkoop. Om voor deze kaarten in aanmerking te komen, hanteren wij een wachtlijst. U kunt gebruik maken van de wachtlijst door op de gewenste voorstellingsdag met de kassa te bellen of langs te komen. Als er vóór 18.00 uur kaarten terugkomen, nemen wij (indien mogelijk) nog contact met u op, zo niet, meldt u zich dan een half uur voor aanvang bij de kassa.

RUILEN KAARTEN

Onverhoopt verhinderd? Kaarten kunnen tot één uur voor aanvang van de voorstelling of film, worden geruild voor een andere voorstelling of film of een tegoedbon.

Reglementen

HUISREGLEMENT

Na aanvang van een voorstelling of film geen toegang
Mobiele telefoons dienen te worden uitgezet in de theater- en filmzalen
Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen en films beeld en/of geluidsopnamen te maken
Het is niet toegestaan in de theater- en filmzalen te eten of drinken
De Toneel- & Filmschuur is een rookvrij gebouw

ALGEMENE VOORWAARDEN

De Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD) zijn op ons theater van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26 november 2002.

Green Key

Wist u dat: