Info & Kassa

Block

Openingstijden en adres

WIJ ZIJN TOT NADER ORDER GESLOTEN

De kassa is momenteel ook niet telefonisch bereikbaar. Mocht je vragen hebben, mail dan naar kaartverkoop@toneelschuur.nl.

We doen er alles aan om ons aanbod zoveel mogelijk online beschikbaar te maken. Hou moed, blijf gezond en hopelijk tot snel.

KANTOOR

Receptie Kantoor:
023-5173900
informatie@toneelschuur.nl (geen reserveringen)

PROGRAMMERING

Voor vragen, verzoeken en initiatieven omtrent de theaterprogrammering van de Toneelschuur, kun je mailen naar: programmering@toneelschuur.nl.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk hier alle coronamaatregelen

Corona maatregelen

De maatregelen die wij getroffen hebben vind je op onze pagina over corona.

Mochten er maatregelen wijzigen naar aanleiding van versoepelingen van het overheidsbeleid en de richtlijnen van het RIVM, dan vind je de wijzigingen ook op de pagina.

Pictogrammen Joost Swarte

Wil je meer informatie over de pictogrammen van Joost Swarte? Kijk dan hier

Kaarten kopen

Via de website

Je bestelt je kaarten eenvoudig via de site: klik op de winkelwagen, log in in je account en voltooi de transactie. Je kaarten vind je in je account terug en je ontvangt ze in je mail. Aan de zaal kun je de QRcode laten scannen op je mobiel of geprint.

Mijn account

In je account kun je je gekochte kaarten terugvinden en de QR-codes laten scannen bij de zaal. Je hoeft geen account te hebben om kaarten te bestellen via onze website. Er zitten voordelen aan het hebben van een account:

• Je gekochte kaarten terugvinden en afdrukken of op je smartphone laten scannen
• Niet steeds opnieuw je gegevens invullen als je kaarten koopt via de website
• Beheren van nieuwsbrieven en persoonlijke gegevens op de site
• Persoonlijke tips en bestelde kaarten bijhouden

Telefonisch reserveren

De kaarten dienen binnen één week na reserveren aan de kassa betaald te worden. Indien je kaarten reserveert voor voorstellingen die binnen een week plaatsvinden, blijven de kaarten tot een half uur voor aanvang gereserveerd. Daarna vervalt je reservering.

Betaalmogelijkheden

Online betalen kan met IDeal, met een Toneelschuur Cadeaupas of een tegoed.

Betalen aan de kassa kan met pin, met Creditcard, met de Toneelschuur Cadeaupas, met de PODIUM Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon), met een Nationale Bioscoopbon en MaDiWoDobon (op ma t/m do). Controleer de gekochte kaarten op datum, aanvang en zaal!

Reductiemogelijkheden

Voor houders van een Vriendenpas, Haarlempas, CJP / Cultuurkaart en studentenpas gelden reductieprijzen. De reductieprijzen staan bij de voorstelling/film vermeld.

Haarlempashouders betalen op vertoon van hun pas €6,- voor theater of filmvoorstellingen. Kaarten met Haarlempaskorting kunnen alleen aan de kassa van Toneelschuur of telefonisch besteld worden (NB. Niet via de website beschikbaar).

Let op: je pas kan ook aan de zaal gecontroleerd worden.

Cadeaupas

De ideale manier om een bezoek aan de Schuur cadeau te doen!
Controleer hier je saldo

De Toneelschuur Cadeaupas is inwisselbaar voor ticketaankoop bij de Toneelschuur en Filmschuur. Bij het afrekenen van de tickets online vind je de optie om met de cadeaupas te betalen door het nummer onder de streepjescode in te vullen
De Toneelschuur Cadeaupas is onbeperkt geldig
De Toneelschuur Cadeaupas is in delen te besteden, het restbedrag blijft op de pas staan
De Toneelschuur Cadeaupas kan niet geretourneerd worden of in contanten worden uitbetaald
De Toneelschuur Cadeaupas is eenmalig op te waarderen met een bedrag tot maximaal € 150,-

PODIUM Cadeaukaart & Bioscoopbon

Aan de kassa kan betaald worden met de Toneelschuur Cadeaupas, de PODIUM Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon), de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDobon (op ma t/m do). De Nationale Bioscoopbon wordt ook verkocht aan onze kassa- en informatiebalie. De PODIUM Cadeaukaart en MaDiWoDobon (op ma t/m do) worden niet verkocht aan de kassa- en informatiebalie.

Cineville

De Filmschuur is aangesloten bij Cineville. Voor € 21,00 per maand onbeperkt naar de film, in meer dan veertig filmtheaters in het land. Meer informatie vind je op deze pagina

Cinevillepashouders betalen € 0,00 voor een filmkaartje.

We Are Public

De Toneelschuur en Filmschuur is aangesloten bij We Are public. Je kunt kaarten voor de geselecteerde voorstellingen en films telefonisch reserveren. Op de dag zelf kun je op vertoon van je We Are Public-pas aan de kassa je kaartje afhalen. Kijk voor meer informatie op: https://www.wearepublic.nl/

Uw bezoek aan de Toneelschuur en Filmschuur

Groepsbezoek

Je kunt via de website maximaal 10 kaarten per keer bestellen. Wil je meer kaarten bestellen dan kun je dit in meerdere transacties doen of je kunt bellen met de kassa voor een reservering.

Heb je er al eens aan gedacht om bijvoorbeeld een jubileum, personeelsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid te vieren in de vorm van een avond uit in de Toneelschuur of Filmschuur? Neem vrijblijvend contact met de afdeling Marketing & Communicatie op 023-5173900 of publiciteit@toneelschuur.nl.
Met een groep scholieren naar een voorstelling of film? Neem dan contact met ons op via educatie@toneelschuur.nl.

Mindervaliden & Luisterservice

Toneelschuur & Filmschuur beschikt over voorzieningen voor mindervaliden, rolstoelplaatsen en een lift naar alle zalen. Voor slechthorenden is er in theaterzalen een ringleiding aanwezig. Deze is op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en € 10,- borg bij de garderobe te verkrijgen. Wanneer je van een rolstoelplaats en/of ringleiding gebruik wilt maken, stellen wij het op prijs als je dit doorgeeft aan onze kassamedewerkers wanneer je je kaarten reserveert.
De Filmschuur vertoont, indien beschikbaar, films voor blinden en slechtzienden met audiodescriptie via de Earcatch (voorheen Watson) app. Op de website van Earcatch staan de films waarbij audiodescriptie beschikbaar is: www.earcatch.nl

Uitverkochte voorstellingen en wachtlijst

Af en toe komen er gereserveerde kaarten terug in de verkoop. Om voor deze kaarten in aanmerking te komen, hanteren wij een wachtlijst. Je kunt gebruik maken van de wachtlijst door op de gewenste voorstellingsdag met de kassa te bellen of langs te komen. Als er kaarten terugkomen, nemen wij (indien mogelijk) contact met je op, zo niet, meld je dan een kwartier voor aanvang bij de kassa.

Kaarten ruilen

Onverhoopt verhinderd? Kaarten kunnen tot één uur voor aanvang van de voorstelling of film, worden geruild voor een andere voorstelling of film of een tegoed.
Let op: dit kan alleen telefonisch of aan de kassa.

Reglementen

Huisreglement

Na aanvang van een voorstelling of film geen toegang & geen restitutie entreegeld.
Mobiele telefoons dienen te worden uitgezet in de theater- en filmzalen.
Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen en films beeld en/of geluidsopnamen te maken.
Het is niet toegestaan in de theaterzalen te eten of drinken.
Het is toegestaan te drinken in de filmzalen, eten is niet toegestaan.

Algemene voorwaarden

De Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD) zijn op ons theater van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer 66/2012 op 12 juli 2012

Leeftijdsgrens & Kijkwijzer

Om rekening te houden met spelers (bij theater) en het overige publiek, worden kinderen onder de aangegeven leeftijdsgrens niet toegelaten tot jeugdvoorstellingen en -films.
Bij overige films vermelden wij de Kijkwijzer. De leeftijden van Kijkwijzer zijn bedoeld als hulpmiddel en advies. In de openbare ruimte zoals bij een bioscoop heeft de overheid echter een wettelijk gevolg toegekend aan de leeftijdsgrenzen van Kijkwijzer.
Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar dus geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd.
Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Green Key & Haarlem Plasticvrij

Green Key & Haarlem Plasticvrij

Wist je dat:

De Toneelschuur is mede initiatiefnemer van Haarlem Plastic Vrij