Kaartverkoop

Alle mogelijkheden om kaarten te kopen vindt u op onze kaartverkooppagina.

 

De toegangsprijzen voor elke voorstelling/film staan bij de voorstelling/film vermeld.

reductie
Voor houders van Vriendenpas, Haarlempas, CJP en studentenpas gelden reductieprijzen.

U kunt via onze site alleen kaarten kopen, reserveren is niet mogelijk.
Via de website gekochte kaarten kunnen tot een uur voor aanvang van een voorstelling of film, aan de kassa worden geruild voor een andere voorstelling of film of een tegoedbon.
Online annuleren is niet mogelijk.

Het Adobe document bevat meerdere tickets. Elk ticket is geldig voor één persoon. Zorg ervoor dat alle tickets in het bestand worden geprint. Dit kunt u aangeven bij de printinstellingen (kies voor afdrukbereik "alle"). De tickets hebben allemaal een uniek nummer.

U kunt ook de QRcodes van de andere tickets laten scannen aan de zaal vanaf uw mobiel.

Als u kaarten via internet koopt kunt u ervoor kiezen uw kaarten per e-mail te ontvangen (e-tickets) of om de kaarten te laten opsturen. Via internet gekochte kaarten worden opgestuurd, mits deze zeven dagen voor de speeldatum worden gekocht. Mocht dit later zijn, dan kunt u de kaarten tot 15 minuten voor aanvang afhalen aan onze kassa.

Telefonisch of aan de kassa gereserveerde kaarten dienen binnen één week na reserveren afgehaald of betaald te worden.

Alle informatie over kaartverkoop vindt u op onze kaartverkooppagina.

Ja, kaarten kunnen tot één uur voor aanvang van de voorstelling of film, worden geruild voor een andere voorstelling of film of een tegoedbon.

Regelmatig komen er gereserveerde kaarten terug in de verkoop. Om voor deze kaarten in aanmerking te komen hanteren wij een wachtlijst. Je kunt gebruik maken van de wachtlijst door op de gewenste voorstellingsdag met de kassa te bellen of langs te komen. Als er vóór 18.00 uur kaarten terugkomen, nemen wij (indien mogelijk) nog contact met u op, zo niet, meldt u zich dan een kwartier voor aanvang bij de kassa.

U kunt via de website maximaal 10 kaarten per keer bestellen. Wilt u meer kaarten bestellen dan kunt u dit in meerdere transacties doen of u kunt bellen met de kassa voor een reservering.

Jeugdfilms en - voorstellingen hebben een groepstarief, bij groepen van 4 of meer kinderen betaalt u een gereduceerde prijs.

Heeft u er al eens aan gedacht om bijvoorbeeld een jubileum, personeelsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid te vieren in de vorm van een avond uit in de Toneelschuur of Filmschuur?
Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Marketing, PR & Educatie op 023-5173900 of publiciteit@toneelschuur.nl

Met een groep scholieren naar een voorstelling of film? Neem dan contact met ons op via educatie@toneelschuur.nl

Als u de etickets op uw smartphone/tablet kunt tonen aan de zaal is er geen probleem. We kunnen de QR code scannen, zodat u geen papieren tickets mee hoeft te nemen. Houdt u de QRcode alvast gereed, dit scheelt onnodig zoeken aan de zaal.

Waarschijnlijk betreft dit een storing met een nieuwe update van Internet Explorer. Gebruik een andere browser zoals Google Chrome of Firefox of reserveer uw kaarten door contact op te nemen met de kassa 023-5173910 (dagelijks geopend van 13.30u tot 21.45u).

Nee, dat is niet noodzakelijk. U kunt inloggen zonder account (de onderste optie).
Als u regelmatig online kaarten koopt heeft het hebben van 'Mijn Account' de volgende voordelen:

  • Niet steeds opnieuw uw gegevens invullen als u kaarten koopt via de website
  • Beheren van nieuwsbrieven en persoonlijke gegevens op de site
  • Persoonlijke tips en bestelde kaarten bijhouden
  • Uw e-tickets terugvinden en afdrukken
  • De mogelijkheid om favoriete genres en theatergroepen vast te leggen

Een persoonlijk account aanmaken is heel eenvoudig. Een account aanmaken kan hier.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling publiciteit via publiciteit@toneelschuur.nl Bellen met de kassa kan ook: 023 517 39 10 (dagelijks van 13.30 – 21.45 uur)

Bereikbaarheid

De kassa- en informatiebalie van de Toneelschuur en Filmschuur is geopend op:

Zomeropeningstijden 6 mei tot 1 september: dagelijks van 13:00 uur – 21:45 uur

Vanaf 1 september: ma-vr van 11:30 – 21:45 uur. Za & zo 10:30 – 21:45 uur.

 

vanaf het station Haarlem CS:
Op Station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Loop de Jansweg (aan je linkerhand) in. De Jansweg loopt over in de Jansstraat, blijf rechtdoor lopen, langs de Rooms Katholieke Sint Josephkerk tot aan de Lombardsteeg (na huisnummer 71). Loop deze in en u komt uit bij de Toneelschuur. Vanaf het station is het ongeveer tien minuten lopen.

met de auto
Vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem (Rottepolderplein). U komt via de A200 Haarlem binnen. Vanaf hier volgt u de P-borden naar parkeergarage Stationsplein, de Raaks of de Appelaar. Parkeergarage De Appelaar is snel vol (vooral op donderdag t/m zaterdagavond), wij raden aan één van de andere parkeergarages te kiezen.

Bij de Toneelschuur is beperkte mogelijkheid om uw fiets neer te zetten. In de Smedestraat (op 250 meter van de Toneelschuur) is een gratis fietsenstalling, overdekt en bewaakt. Geopend van maandag t/m woensdag tot 24.00 uur, donderdag tot 02.00 uur en vrijdag & zaterdag tot 04.30 uur. Op zondagen is de fietsenstalling alleen geopend tijdens koopzondagen en/of evenementen. Wij verzoeken u om bij bezoek aan de Toneelschuur gebruik te maken van deze stalling.

Vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem (Rottepolderplein). U komt via de A200 Haarlem binnen. Vanaf hier volgt u de P-borden naar parkeergarage De Appelaar, Stationsplein, De Kamp of de Raaks.
Parkeergarage De Appelaar is snel vol (vooral op donderdag t/m zaterdagavond), wij raden aan één van de andere parkeergarages te kiezen.

Uw bezoek aan de Toneel- en Filmschuur

Algemene bezoekersvoorwaarden
Op al onze diensten zijn de bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Klik hier om deze in te lezen. Een exemplaar hiervan is bij de kassa & informatiebalie verkrijgbaar.

Rookverbod
In de Toneelschuur & Filmschuur is roken niet toegestaan.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan om in de theaterzalen te eten of drinken. Vanaf 6 mei 2019: In de filmzalen is drinken toegestaan, eten niet.

Laatkomers
Om de voorstelling of film niet te verstoren worden laatkomers niet meer toegelaten. Dit op uitdrukkelijk verzoek van de bespelers en publiek. Terugbetaling van kaarten is in dit geval niet mogelijk.

Mobiele telefoons, film- en geluidsopnamen
Tijdens voorstellingen en films moeten mobiele telefoons en andere telecommunicatie apparatuur worden uitgeschakeld (ook niet op standby vanwege de storingen op de geluidsapparatuur). Het is verboden te fotograferen en/of film- en geluidopnamen te maken.

Leeftijdsgrens
De Toneelschuur / Filmschuur houdt zich het recht voor om te jonge kinderen te weigeren bij bepaalde films en voorstellingen.

Ja, er is een bewaakte garderobe waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Onze medewerkers publieksdienst en technici hebben een BHV-diploma. Zij kunnen instaan voor de eerste opvang en/of verzorging. Wendt u zich hiervoor tot het aanwezige personeel. Er is ook een AED aanwezig in de Toneelschuur.

Voor bezoekers met een rolstoel is de Toneelschuur / Filmschuur goed toegankelijk. Wij verzoeken u om bij een reservering aan te geven of u gebruik maakt van een rolstoel of slecht ter been bent.
Het kopen van rolstoelplaatsen via de website is helaas niet mogelijk. Wij verzoeken u contact op te nemen met de kassa- en informatiebalie via 023-5173910.

Wanneer u slechthorend bent kunt u gebruik maken van een ringleiding. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs is de benodigde apparatuur gratis bij de dienstdoende medewerker publieksdienst in bruikleen te verkrijgen.
U dient dit al bij uw aankoop of reservering door te geven aan onze kassa-medewerkers.

De Toneelschuur & Filmschuur verkoopt cadeaubonnen van € 2,50, € 5,00 en € 10,00. De cadeaubon is exclusief inwisselbaar bij ons theater en filmhuis. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa en informatiebalie.

De Filmschuur is aangesloten bij de Earcatch app, een smartphone applicatie die mensen met een visuele beperking in staat stelt audiodescriptie te gebruiken bij Nederlandstalige films. Kijk op www.earcatch.nl voor meer informatie en de films waarbij de audiodescriptie beschikbaar is.

Eten en drinken

De Toneelschuur & Filmschuur ligt in het centrum van Haarlem. Er zijn verscheidene restaurants en eetcafés in buurt. Hieronder een aantal suggesties:

Restaurant Dijkers
Aangenaam
Bij Tholen
De Pizzabakkers
Jacobus Pieck

Weinig tijd om te eten?

Friethoes
Jetties


Film e Pizza

Elke dinsdagavond film in de Filmschuur + pizza van De Pizzabakkers voor slechts € 15,-
Meer informatie

Tijdens de pauze, voor aanvang en na afloop van een voorstelling of films, is het café geopend. Hier kunt u terecht voor een drankje en een kleine snack (taart, snoep, koeken, tosti's, bitterballen etc).
In de theaterzalen is eten en drinken niet toegestaan. Vanaf 6 mei 2019: In de filmzalen is drinken toegestaan, eten niet.

Overig

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan eenvoudig via deze link: Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Hier vindt u de verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Ja, de Filmschuur doet mee aan Cineville.
Met een Cineville abonnement kunt u voor €21,- per maand onbeperkt naar meer dan veertig filmtheaters in heel Nederland. Jonger dan 30? Dan betaal je slechts € 17,50. De pas is verkrijgbaar op de site van Cineville.

Ja, alle informatie en voorwaarden vindt u onder Verhuur.

4K gaat over de beeldkwaliteit van de film. Sommige films die wij vertonen worden in deze hoogst mogelijke beeldkwaliteit vertoond.
4K is een type UHD gedefinieerd door een resolutie van 2160p (de minimumdrempel voor UHD), een 2160p scherm (4K) heeft twee keer zoveel horizontale lijnen als een 1080p scherm (HD). Het zijn toevallig ook twee keer zoveel verticale lijnen (3840 versus 1920), dus in totaal 4 keer zoveel pixels. Het aantal verticale lijnen is bij cinemaprojectie nog meer (dan bij 4K televisie) : 4096 bij “scope” en  3996 bij “flat”.

Als u Mijn Account voor het eerst gaat gebruiken, zult u eerst een account moeten maken, óók als u van ons al informatie op uw email-adres hebt ontvangen, of eerder op de oude website van de Toneelschuur een account hebt gehad.
In het inlogscherm staat rechts alle informatie over het aanmaken van uw account. Een account aanmaken kan ook hier.

In uw account kunt u uw gekochte kaarten terugvinden en de QR-codes laten scannen bij de zaal. U hoeft geen account te hebben om kaarten te bestellen via onze website. Er zitten voordelen aan het hebben van een account:
  • Uw gekochte kaarten terugvinden en afdrukken of op uw smartphone laten scannen
  • Niet steeds opnieuw uw gegevens invullen als u kaarten koopt via de website
  • Beheren van nieuwsbrieven en persoonlijke gegevens op de site
  • Persoonlijke tips en bestelde kaarten bijhouden

Een persoonlijk account aanmaken is heel eenvoudig. Een account aanmaken kan hier.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling publiciteit via publiciteit@toneelschuur.nl Bellen met de kassa kan ook: 023 517 39 10.

Onze nieuwsbrieven gaan naar duizenden abonnees tegelijk. Als een e-mailprovider zijn spamfilter scherper instelt dan kan het zijn dat onze nieuwsbrieven plotseling toch als ongewenste e-mail worden gezien. 

* Kijk of onze nieuwsbrief onverhoopt in uw ongewenste e-mail/spam/reclame terecht is gekomen en markeer deze dan als gewenst/veilig
* Voeg publiciteit@toneelschuur.nl toe aan uw contactpersonen/veilige afzenders
* Neem contact met ons op om na te gaan of uw email-adres nog staat aangemeld voor onze nieuwsbrief. Stuur daarvoor een e-mail met uw gegevens naar publiciteit@toneelschuur.nl

Mochten er zich problemen (blijven) voordoen, neemt u dan contact op met uw e-mailprovider, of meldt u aan met een ander e-mailadres.

De filmpjes en trailers van voorstellingen en films die wij op deze website laten zien, worden afgespeeld in een interface van Youtube. De meeste browsers communiceren op de juiste wijze met deze interface. Sommige browsers ondersteunen deze dienst van Youtube niet, waardoor filmpjes soms niet juist afgespeeld worden. Ook als uw browser niet up to date is, kan dit voor problemen zorgen. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van uw internet browser heeft, en update deze indien nodig. Ook kan het helpen om, tijdens het afspelen van het filmpje, het scherm te maximaliseren.