Voorgezet onderwijs

Never a dull moment in ons (t)huis voor theater en film! Naast heel veel regulier film- en theaterpubliek, zorgen jongeren van uiteenlopende scholen in Haarlem en wijde omgeving wekelijks voor een fijne dynamiek in ons gebouw. Van een schoolvoorstelling tot een culturele dag, en van een theater- of filmworkshop tot een inspirerend nagesprek: we zijn een huis waar altijd wat gebeurt.
Op deze en de volgende pagina’s vind je een greep uit de educatieve activiteiten voor VO die wij aanbieden. Bel of mail ons om te kijken wat we voor jouw leerlingen kunnen betekenen!

Nieuwsgierig naar ons theater- en filmhuis?
Ga Backstage bij de Toneelschuur met dit filmpje van Blik op theater.Bekijk de digitale educatiebrochure 2018-2019 voor VO

> Bekijk onze projecten voor jongeren:
      * Shoot Your Shot #
      * Starring #
      * De Amba's
      * Backstage

> Bekijk de educatieve projecten voor scholen:
      * Educatieve Trajecten Toneelschuur Producties
      * IDFA & Docudag
      * Ontdek de arthouse film
      * Workshops, rondleidingen, culturele dag
      * Inleidingen en Nagesprekken
      * Groepsbezoek theater- en filmvoorstellingen

Bekijk het overzicht van alle CKV nieuwe stijl dimensies en bijpassende voorstellingen

Bekijk het actuele theateraanbod voor jongeren

Bekijk het actuele filmaanbod voor jongeren


Basisonderwijs

Ook kinderen in het basisonderwijs zijn van harte welkom in de Toneelschuur en Filmschuur! We organiseren op maat rondleidingen voor kinderen van groep 1 t/m groep 8, uiteraard afgestemd op de leeftijdsgroep en eventueel in combinatie met een bezoek aan een film.Bekijk onze jeugdactiviteiten

Bekijk het actuele jeugdtheateraanbod 

Bekijk het actuele jeugdfilmaanbod


Contact Educatie

Neem voor meer informatie over alle educatieve mogelijkheden contact op met Heleen van Ham: educatie@toneelschuur.nl of 023-5173900.


CJP

Wil je graag gebruiken maken van de CJP-korting voor de Toneelschuur en Filmschuur maar ben je nog geen CJP-lid? Ga naar onze CJP pagina en bestel direct!