Nalaten aan cultuur in Haarlem

Let op! Dit event vindt plaats in de Philharmonie (Lange Begijnestraat 11, Haarlem).

Heeft u wel eens overwogen om een Haarlemse culturele instelling op te nemen in uw testament? De Haarlemse musea en podia kunnen rekenen op een groeiende publieke belangstelling. Het culturele aanbod in onze stad is gevarieerd en op hoog peil. Voor het in stand houden van dit niveau zijn subsidies van overheid en instellingen onontbeerlijk. Maar ook de giften van particuliere begunstigers, zijn en blijven hard nodig. Nu en in de toekomst!

Namens vier grote culturele organisaties in Haarlem nodigen wij u graag uit voor een informatieve bijeenkomst over “Nalaten aan cultuur in Haarlem” op dinsdag 5 juni van 10.00 tot 13.00 uur in de Philharmonie. Toegang is gratis.
Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, de Toneelschuur/Toneelschuur Producties, Teylers Museum en het Frans Hals Museum. Wij hebben de handen ineen geslagen om onze trouwe bezoekers op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent nalaten aan de cultuur waar uw hart naar uitgaat.

Kandidaat-notaris Adriaan Helmig uit Haarlem zal vanuit zijn jarenlange ervaring een toelichting geven op belangrijke facetten van het nalaten, zoals het opstellen van een testament, een legaat of een Fonds op Naam. De culturele organisaties zullen u meer vertellen over de mogelijke bestemming van uw gift. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Programma

10.00     Inloop met koffie / thee en een gebakje
10.30     Welkom door Jaap Lampe, directeur van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem
10.45     Uitleg van notaris Adriaan Helmig en vragen stellen
11.20     Percussie performance van Gustan Asselbergs
11.30     Presentatie ‘Nalaten aan cultuur in Haarlem’
12.00     Lunch met broodjes en gelegenheid tot napraten en vragen
13.00     Einde

Aanmelden
Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden relatiebeheer@theater-haarlem.nl of T 023 512 1185. Wilt u zich uiterlijk 25 mei aanmelden? Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Mocht het maximaal aantal deelnemers zijn bereikt, dan nemen wij contact met u op. De bijeenkomst vindt plaats in de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11 te Haarlem.
Wilt u geen gebruik maken van deze informatie bijeenkomst, maar wel meer informatie over nalaten ontvangen? Wij sturen u graag meer informatie, of komen bij u langs voor een persoonlijke toelichting. Annette de Bock informeert u graag verder (annette@toneelschuur.nl).

Geen actuele speeltijden