Toneelschuur En Filmschuur en Kunst centrum Haarlem presenteren een speciale jubileumtegel: Een Hollands witje met een prent van de Haarlemse striptekenaar Joost Swarte, verpakt in een cadeaudoosje met een bon voor kunst en theater.

 

Kunst centrum Haarlem heeft door Story Tiles een serie ‘Haarlemse Liefde’ laten maken; de liefde voor Haarlem op een tegel. Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van de Toneelschuur is de serie uitgebreid met een prent van Joost Swarte. De Haarlemse kunstenaar is nauw verbonden met de Toneelschuur, hij tekende voor het ontwerp van de Schuur, en is vertegenwoordigd in de uitleencollectie van Kunst centrum Haarlem.

De tegel, Toneelschuur Speelt, is op beide locaties te koop voor slechts € 32,50 en zit in een cadeaudoosje met een bon voor een Toneelschuur Productie naar keuze in de Toneelschuur en het lenen van kunst bij Kunst centrum Haarlem.

De tegeltjes zijn in gelimiteerde oplage gedrukt en zijn elk voorzien van een uniek nummer. Wandel dus snel langs voor je eigen exemplaar.