PROEFwerk#2: Amsterdam

Proeven van theater, hapjes en drankjes

Ook dit seizoen presenteert Toneelschuur Producties in de kleine zaal van de Toneelschuur drie keer op een zondagmiddag PROEFwerk  als onderdeel van onze Schuur Atelier activiteiten (zie onder). Deze middag presenteren studenten van de Regieopleiding Theaterschool Amsterdam proeven van hun werk aan u. Tussendoor en na afloop kunt u proeven van een hapje en een drankje (verzorgd door Restaurant Dijkers) en kennismaken met de makers. 

PROGRAMMA ZONDAG 12 MAART:

AN APPOINTMENT WITH DISAPPOINTMENT - REBEKKA NILSSON
"ik ben op een open vlakte gaan staan en wachtte tot het kwam. Ik riep: maak van mij maar landschap. Toen stond hij ineens naast me"
 
An appointment with disappointment is een voorstelling over rampen en wanhopig verlangen naar een nieuw begin. Maar wat als ieder nieuw begin weer het begin van het einde is? Rebekka Nilsson maakte deze voorstelling in het kader van een samenwerkingsproject met de Schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). 

regie: Rebekka Nilsson, tekst: Lisanne van Aert, spel: Eli Rietveld, Hannah Boer, Victor IJdens, scenografie: Ilona Overweg, geluid: Rick van Veldhuizen.

NOT I - ANNETT JAREVSKIJ
„en het hele verstand smeekt … smeekt de mond op te houden …. en geen antwoord … alsof de mond niets had gehoord … of niet kon …. niet een seconde kond ophouden …. als bezeten ….“

„Not I“ is een monoloog geschreven door Samuel Beckett in 1972. Annett Jarevskij maakte deze voorstelling in het kader van de Beckett Workshop in het begin van haar 3de studiejaar.

regie: Annett Jarevskij, tekst: Samuel Beckett, spel: Machiel Rodenburg, scenografie en lichtontwerp: Grischa Runge, geluidsontwerp: Rick van Veldhuizen
 
OVER - KOEN VAN ETTEN
Derdejaars student Koen van Etten maakte 'Over' binnen het melancholieproject, waarvan de opdracht was: "maak een mythologisch manifest met een eigen kijk op melancholie". Het resultaat ziet u deze middag. 

regie: Koen van Etten, spel: Daisy Hagendoorn, lichtontwerp: Douwe Bulten, scenografie: Thomas Boudewijn

 

Meer PROEFwerk?

Zo 23 april, 15.30 uur: PROEFwerk #3: Toneelschool ArteZ Arnhem

Geen actuele speeltijden

Geen actuele tourneedata of het schema is nog niet bekend.