PROEFwerk#3: Arnhem

Toneelschuur Producties

proeven van theater, hapjes en drankjes

Ook dit seizoen presenteert Toneelschuur Producties in de kleine zaal van de Toneelschuur drie keer op een zondagmiddag PROEFwerk als onderdeel van onze Schuur Atelier activiteiten.

In deze derde en laatste editie van PROEFwerk van dit seizoen presenteren studenten van de acteursopleiding van ArteZ Toneelschool Arnhem hun werk. Deze middag ziet u twee voorstellingen die gemaakt zijn in het kader van het project “Het tweede jaar speelt”. Hierin maken studenten uit het tweede jaar in twee weken twee korte voorstellingen met jonge regisseurs en theatermakers. Extra leuk is, dat een van deze makers onze “eigen” Maren E. Bjørseth is, die eerder dit seizoen Emilia Galotti regisseerde bij Toneelschuur Producties / TA-2 (Toneelgroep Amsterdam. De andere maker is Thomas Dudkiewicz, die met zijn collectief Urland ook regelmatig  te gast is in de Toneelschuur.

Tussendoor en na afloop kunt u proeven van een hapje en een drankje (verzorgd door Restaurant Dijkers) en kennismaken met de makers. 

Deze middag ziet u:  

DRONKEN MENSEN

Maren E. Bjørseth werkt aan scénes uit Dronken mensen van Ivan Vyrypaev (1974) een Russische schrijver en regisseur wiens werk in Nederland nog vrijwel onbekend is.

met: Carina de Vroome. Joy Delima, Karim Amir, Judith Schuur, Julia Lammerts

WIJ ZIJN THOMAS

Thomas Dudkiewicz werkt aan een nieuwe voorstelling en maakt daarvan met de studenten deze eerste presentatie.

met: Hanneke van der Paardt, Alexander Schuitema, Piet Kooij, Tommie Kinneging, Rabbi Jallo.

foto's: Suzanne Ophof

Geen actuele speeltijden

Geen actuele tourneedata of het schema is nog niet bekend.