SHOOT YOUR SHOT #


In het najaar van 2018 organiseren wij de veertiende editie van de succesvolle filmcompetitie waarin altijd de vraag centraal staat “Hoe maak je een goeie film?” Tijdens Shoot Your Shot # dagen jongeren zichzelf uit in het maken van een film. We bieden alle deelnemers twee inhoudelijke filmworkshops aan organiseren een feestelijke finale in de grote zaal van ons (t)huis.

Elke editie heeft een ander thema, dat in augustus bekend gemaakt wordt. Iedereen is vrij in het genre (videoclip, animatiefilm, fictieve vlog etc) en de inhoud van de film. De duur van de film is minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten. De filmcompetitie is geschikt voor jongeren uit Haarlem en omgeving tussen de 15-21 jaar. Inschrijven kan van ma 3 september t/m do 4 oktober 2018.

Meedoen? Films van eerdere edities zien? Meer informatie over deze filmcompetitie?
Kijk op www.shootyourshot.nl


“Ik vind ‘Shoot Your Shot’ een geweldig programma voor de jongeren van Haarlem. Het heeft mij geholpen met een eerste korte film neerzetten. Voor ‘Shoot Your Shot’ waren het altijd ideeën of kleine projecten. Dit heeft mij echt gepusht naar een resultaat dat op dat moment het beste was dat ik kon maken. Door de ervaring gaat het de volgende keer makkelijker en nu kan en doe ik veel meer met film. Daarnaast zijn de winnende films niet altijd de films waarvan de maker al heel veel ervaring heeft, dat maakt het leuk voor iedereen.” (Tamar Aydin, winnaar derde prijs tijdens Shoot Your Shot #13)