Bij een 50e verjaardag hoort ook een extra feestelijke Starring #. Voor deze 22e editie hebben wij Haarlemmers Steef de Jong (Groots en Meeslepend) en Minke Kruijver (o.a.Toneelgroep het Volk) gevraagd het avontuur met Haarlemse jongeren aan te gaan. Steef en Minke speelden in 2000 in de allereerste Starring # mee en neem nu de opera ‘Ariadne auf Naxos’ als vertrekpunt. De Starring # -voorstellingen worden voor en door jongeren gemaakt, onder begeleiding van een professionele regisseur, de ervaren technici en productiemedewerkers van Toneelschuur Producties.

Voor talentvolle, jonge regisseurs zoals Thibaud Delpeut, Daria Bukvic, Casper Vandeputte en Olivier Diepenhorst vormden hun versies van Starring # een eerste
kennismaking met Toneelschuur Producties. Haarlemse jongeren kunnen aan den lijve ondervinden hoe een theatervoorstelling tot stand komt. Inmiddels zijn de eerste spelers van Starring # afgestudeerd aan de toneelschool!

In januari 2019 vinden de audities voor Starring #22 plaats. Aanmelden voor de audities kan vanaf september 2018 via starring@toneelschuur.nl. Houd hiervoor onze website, nieuwsbrieven en social media in de gaten.

"Een van de leukste ervaringen die ik heb gehad! Zeker even kijken." (Lot Bruijs, deelnemer Starring #19)

"Acteurs en Actrices! Wat hebben we genoten! Jullie waren geniaal en wisten onze leerlingen te boeien! Ik ben een trotse dramadocent!" (Jolanda de Jong, Montesorri College Aerdenhout)