Wij zijn opzoek naar acteurs (15 t/m 19 jaar) voor onze nieuwe Starring #20: Romeo & Julia in regie van Nina de la Parra. Het uitgangspunt van elke Starring # is anders en het eindresultaat is minstens zo divers! Aanmelden voor de audities van Starring # kan via starring@toneelschuur.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 20 januari 2017. 

Op 29 januari 2017 vinden de audities voor deze productie plaats. 


“Ik sprong ongeveer een gat in de lucht toen er aan de andere kant van de lijn gevraagd werd ik of ik mee zou willen doen in Starring #19. YESSSSSSSSSSS!! Mijn humeur was de rest van de week stralend. Ja, zélfs op maandagochtend tijdens scheikunde. Nu ik dit type hebben we al een repetities gehad. We hebben een ontzettend leuke groep en ik heb ontzettend veel zin om met z’n allen een mooi, goed, leuk stuk te maken!” (Uit de blog van Lot Bruijs, deelnemer Starring #19)

 

Toneelschuur Producties is altijd op zoek naar nieuw talent!
Starring # is dé jongerenproductie van Haarlem en omstreken. Elke Starring # voorstelling is anders: de regisseur kan kiezen voor bewegingstheater of dans, maar ook een stuk van Shakespeare kan het uitgangspunt vormen. Voor succesvolle regisseurs zoals Thibaud Delpeut, Olivier Diepenhorst en Casper Vandeputte vormden hun versies van Starring # een eerste kennismaking met Toneelschuur Producties. Inmiddels zijn er zelfs spelers van Starring # doorgestroomd naar de toneelschool!