Word TalentBegunstiger!

Block
1920_COMBI

U wordt TalentBegunstiger vanaf € 500,- per jaar over een periode van minimaal 5 jaar via een onderhandse schenkingsovereenkomst.

Download hier het aanmeldingsformulier (schenkingsakte)

Toneelschuur Producties is het oudste en grootste productiehuis voor de ontwikkeling van theatertalent in Nederland. Theatertalenten krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen tot topregisseur of artistiek leider in een meerjarig begeleidingstraject. Gerenommeerde artistiek leiders zoals Ivo van Hove, Thibaud Delpeut en Eric de Vroedt hebben in dit huis hun eerste stappen gezet.

RECENT SUCCES VAN ONZE MAKERS:

  • Het lijden van de jonge Werther van regisseur Eline Arbo won de BNG Bank Theaterprijs 2018, de Toneelkijkersprijs 17/18 en is onderdeel van de Kikker Kiest selectie 17/18.

  • Revolutionairy Road is geselecteerd voor Het Nederlands Theater Festival 2018.

  • Actrice Alejandra Theus was genomineerd voor een Theo d'Or voor haar rol in Revolutionairy Road.

Makers 18/19

ALS TALENTBEGUNSTIGER:

  • geeft u jonge theatertalenten de kans om zich te ontwikkelen tot regisseur van formaat
  • maakt u onze eigen theaterproducties (mede) mogelijk
  • draagt u bij aan de doorstroom van jonge regisseurs naar de theatertop van Nederland
  • bent u lid van de Kring

DE KRING

Leden van de Kring houden van cultuur en voelen zich betrokken bij ons huis en de ontwikkeling van onze jonge talenten. U wordt twee maal per jaar uitgenodigd voor een borrel of etentje voorafgaand aan een voorstelling of randprogramma. Dit is een mooie gelegenheid voor artistieke en interessante ontmoetingen.

OM U TE BEDANKEN:

  • kunt u onze theatertalenten van dichtbij volgen door inleidingen, nagesprekken, openbare- en besloten studiorepetities bij te wonen
  • als TalentBegunstiger ontvangt u kortingen en uitnodigingen voor premières en randprogramma’s van Toneelschuur Producties.
  • ontvangt u Vriendenkorting op kaarten voor voorstellingen in de Toneelschuur & Filmschuur

FISCAAL VOORDEEL:

Stichting Toneelschuur Producties is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), met RSIN of fiscaal nummer: 0069.82.675. Dat betekent dat u fiscaal voordelig aan ons kunt schenken. Méér schenken kost minder omdat de overheid een stuk meebetaalt!

Rekenvoorbeeld Vrienden

Meer informatie over fiscaal voordeel van periodiek schenken

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met Annette de Bock (Fondsenwerving en relatiebeheer) via annette@toneelschuur.nl of 023 5173900