Word TalentBegunstiger!

Block

Draag ook bij aan het werk van Toneelschuur Producties en word vandaag nog TalentBegunstiger. Dit kan al vanaf €500,-.

U wordt TalentBegunstiger vanaf € 500,- per jaar over een periode van minimaal 5 jaar via een onderhandse schenkingsovereenkomst. Echter door het fiscale voordeel op periodiek schenken betaalt u vanaf € 175 per jaar (zie de belastingtabel).

Download hier het aanmeldingsformulier (schenkingsakte)

ALS TALENTBEGUNSTIGER:

• geeft u jonge theatertalenten de kans om zich te ontwikkelen tot regisseur van formaat
• maakt u onze eigen theaterproducties (mede) mogelijk
• draagt u bij aan de doorstroom van jonge regisseurs naar de theatertop van Nederland

OM U TE BEDANKEN:

• ontvangt u kortingen en uitnodigingen voor premières en randprogramma’s van Toneelschuur Producties
• ontvangt u Vriendenkorting op kaarten voor voorstellingen in de Toneelschuur & Filmschuur
• volgt u theatertalenten van dichtbij door inleidingen, nagesprekken, openbare- en besloten studiorepetities bij te wonen
• bent u lid van de Kring van TalentBegunstigers en Vrienden voor het Leven

DE KRING

Leden van de Kring houden van cultuur en voelen zich betrokken bij ons huis en de ontwikkeling van onze jonge talenten. U wordt twee maal per jaar uitgenodigd voor een borrel of etentje voorafgaand aan een voorstelling of randprogramma. Dit is een mooie gelegenheid voor artistieke en interessante ontmoetingen met andere cultuurliefhebbers.

FISCAAL VOORDEEL:

Stichting Toneelschuur Producties is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), met RSIN of fiscaal nummer: 0069.82.675. Dat betekent dat u fiscaal voordelig aan ons kunt schenken. Méér schenken kost minder omdat de overheid een stuk meebetaalt!

Meer informatie over fiscaal voordeel van periodiek schenken

Rekenvoorbeeld Vrienden

MEER INFORMATIE?

Toneelschuur Producties is het grootste productiehuis voor de ontwikkeling van theatertalent in Nederland. Theatertalenten krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen tot topregisseur of artistiek leider in een meerjarig begeleidingstraject. Gerenommeerde artistiek leiders zoals Thibaud Delpeut en Eric de Vroedt hebben in dit huis hun eerste stappen gezet.
Neem contact op met Annette de Bock (Fondsenwerving en relatiebeheer) via annette@toneelschuur.nl of 023 5173900

NB. De bijdrage van alle Vriendschappen wordt overgemaakt op de Stichting Steunfonds Toneelschuur. Deze Stichting heeft de verplichting om haar vermogen niet anders te besteden dan ten behoeve van Stichting De Toneelschuur of Stichting Toneelschuur Producties, voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord. Wanneer u Vriend van de Toneelschuur bent, steunt u Stichting De Toneelschuur of Stichting Toneelschuur Producties via Stichting Steunfonds Toneelschuur. De kortingen en tegenprestaties ontvangt u van Stichting de Toneelschuur.