Role Model

DOX / NBProjects

A dance concert

Een Role Model is soms dichterbij dan je denkt...

In Role Model staat een groep jonge vrouwen samen sterk. Mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, onzeker, rauw, zacht… Ze zijn het allemaal, en alles er tussenin. Met martial arts, voguing, hiphop, house, rap en zang is 'Role model' een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert. Zes persoonlijkheden omarmen hun kracht op de dampende beats van DJ Streamer. Een opzwepend dansconcert voor iedereen van 12 tot 99 jaar.

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” (Maya Angelou)

regie: Nicole Beutler, Magne van den Berg choreografie i.s.m. de dansers: Anne Fay Kops, Debbie Ruijter, Deschny Rogers, Djinti Sullivan, Lucinda Wessels, Tamara Robledo Oud muziek: Gary Shepherd (DJ Streamer) kostuums: Jessica Helbach scenografie & lichtontwerp: Sascha van Riel

pers

“Role Model bevrijdt en ontroert. Misschien wel het allermooiste van de voorstelling is dat kracht en kwetsbaarheid om elkaar heen dansen en elkaar voortstuwen en dat daarin alles een eigen plek krijgt. Diepe buiging voor Anne Fay Kops, Debbie Ruijter, Deschny Rogers, Djinti Sullivan, Lucinda Wessels en Tamara Robledo Oud die in het delen van hun kwetsbare zelf ongekende kracht uitdelen.” (Musicalnieuws)
Lees de recensie op musicalnieuws.nl >

“Met Role Model zetten regisseurs Nicole Beutler en Magne van den Berg met DOX een aangenaam beeld van empowerment neer.” (Theaterkrant)
Lees de recensie op theaterkrant.nl >

“Een verrukkelijke catwalkfinale, waarin de zes transformeren in de krankzinnigste figuren. Een urban dansexplosie van verscheidenheid. Zes sterke vrouwen, trots op wie ze zijn geworden." (Trouw)
Lees de recensie in Trouw > 

"Ieder is een rolmodel in het diepst van zijn gedachten, dat is de boodschap van Role Model. Het draait het om persoonlijke groei, niet om verering. Groei en het lef om je uit te spreken.”  
Lees het artikel in NRC Handelsblad >

 

Geen actuele speeltijden