Schuur Atelier: Bombastische liefdesverklaring & Is this porn? No, this is love

Toneelschuur Producties & de Brakke Grond

Twee korte voorstellingen van aanstormend talent Julie Cafmeyer in de studio's van de Toneelschuur

Let op: deze voorstelling vindt deels plaats in de studio's van Toneelschuur Producties. De capaciteit is beperkt. U verzamelt om 19.30 uur in de foyer van de Toneelschuur

Toneelschuur Producties geeft in het Schuur Atelier jonge theatermakers de kans om zich in de luwte verder te ontwikkelen. We bieden onderdak aan jonge makers die onderzoek doen naar werkmethoden, samenwerking en repertoire. Tijdens deze avond bent u getuige van een theatrale presentatie van dit onderzoek. U zit met de neus bovenop het maakproces van een voorstelling. Na afloop drinken de makers graag een drankje met u. 

Deze avond ziet u twee voorstellingen van regietalent Julie Cafmeyer. In het kader van een eerdere editie van Schuur Atelier schreef Julie de autobiografische tekst Bombastische liefdesverklaring. In deze editie onderzoekt Julie hoe deze tekst in samenwerking met het publiek tot leven kan komen. 

Bombastische Liefdesverklaring is een biografie, een coming-of-age documentaire waarin een jonge vrouw een hoogstpersoonlijke inkijk geeft op haar intieme leven en hierin grenzen probeert op te zoeken. 

Daarnaast presenteert Julie in deze double bill ook haar nieuwe tekst en voorstelling Is this porn? no this is love. In een dialoog over twee mensen die het einde van hun relatie naderen, beschrijft Julie op humoristische wijze de fictie van een relatie. Is this porn? no this is love wordt gespeeld door Julie Cafmeyer en Steve Aernouts. 

coproductie: de Brakke Grond, Bombastische liefdesverklaring: tekst, regie & spel: Julie Cafmeyer, dramaturgie: Pol Eggermont Is this porn? No this is love: tekst, regie: Julie Cafmeyer spel: Julie Cafmeyer, Steve Aernouts, dramaturgie: Pol Eggermont, foto: Ine Van Coillie 

Geen actuele speeltijden

Geen actuele tourneedata of het schema is nog niet bekend.