The Bright Side of Life

Theater Utrecht i.s.m. New Dutch Connections

Daar waar het goed met je gaat, is je thuis

Theater Utrecht en theatermaker Bright Richards presenteren The Bright Side of Life, een komische en confronterende voorstelling met livemuziek over een acteur die zijn land, waar hij bekend en geliefd was, moet verlaten. Eenmaal in Nederland burgert hij in en gaat hij op zoek naar nieuw publiek. The Bright Side of Life gaat over hoe een mens omgaat met het achterlaten van zijn oude wereld en het betreden van een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet waar je vandaan komt, maar waar het goed met je gaat, je thuis is.

Bright Richards weet waar hij het over heeft. Ooit was hij een beroemd acteur in Liberia, maar twintig jaar geleden moest hij vluchten vanwege de burgeroorlog. Theater hielp hem een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Hij volgde de acteursopleiding in Arnhem, maakte voorstellingen bij Ro Theater en is oprichter van New Dutch Connections, dat zich inzet voor jonge vluchtelingen. Dit werk inspireerde hem ook tot het maken van deze voorstelling.

concept, tekst en spel: Bright O. Richards tekst en regie: Ko van den Bosch muziek: Oleg Fateev

Koop een kaartje voor een vluchteling

Wilt u een vluchteling / statushouder de kans te geven om de voorstelling te zien en lijkt het u leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Koop dan een kaartje voor uzelf en een vluchteling. Op de avond van de voorstelling wordt u voorgesteld aan de vluchteling voor wie u een kaart gekocht heeft. De inloop van de voorstelling begint om 19:45 uur.

Geen actuele speeltijden