Jeugd / Familie
4+

DE ONZICHTBARE MAN

Theater Artemis

"Een gewaagde kindervoorstelling met een filosofisch randje, opgevrolijkt met uitgekiende visuele vondsten." (Brabants Dagblad)

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is die koffiemok die door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven? De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

regie: Jetse Batelaan spel: René van ‘t Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven muziek: Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks kostuums: Liesbet Swings decorontwerp: Jetse Batelaan, Eva Koopmans (assistentie) lichtontwerp: Bart van den Heuvel


pers & PUBLIEK

"De fantasie moet aan het werk, en die hebben kinderen in overvloed. Een gewaagde kindervoorstelling met een filosofisch randje, opgevrolijkt met uitgekiende visuele vondsten. Artemis steekt wederom op ongekende wijze zijn nek uit." (Brabants Dagblad)

"De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in De onzichtbare man prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen." (Theaterkrant*****)


"Maar de onzichtbare man, ja, die is echt onzichtbaar. Daar zijn geen trucjes voor. Hij bestaat gewoon." (Fenna, 5 jaar)

"Heerlijk theater, geen dertien in een dozijn en zeer vermakelijk." (Imke Geenen, ouder)

Bekijk hier een interview van Omroep Brabant met René van 't Hof over De onzichtbare man >

Geen actuele speeltijden