Een antwoord op alle vragen

Laura van Dolron / Cie. de KOE

Stand-up philosophy in concert: iedere avond een live gecomponeerde voorstelling gebaseerd op…de vragen van het publiek!

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden. Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf, muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren, nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient! Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Samen met het publiek zoekt zij naar wat mooi is en wat beter kan. Zij gebruikt het theater als plek om oprecht te zijn omdat zij gelooft dat er in "het echte leven’ al genoeg wordt gedaan alsof.

concept: Laura van Dolron tekst & spel: Laura van Dolron, Willem de Wolf muziek: Wilko Sterke, Frank van Kasteren

PERS 

“Het is knap hoe creatief en inventief het viertal tot antwoorden komt op vragen die variëren van ‘Wat moet ik doen na mijn afstuderen’ tot ‘Wat is kunst’.” - NRC 

"De schurende vorm creëert een intrigerende microcosmos van de werkelijkheid: een plek waar we ondanks onze grote onderlinge verschillen toch samen vorm aan moeten geven." - Theaterkrant 

"Een originele vorm van participerend ervaringstheater" - Volkskrant  

Geen actuele speeltijden