Fiftyfifty

MUGMETDEGOUDENTAND (MARCEL MUSTERS, LIES VISSCHEDIJK)

"Marcel Musters en Lies Visschedijk spelen het stel, met een superieur naturel dat tot in alle detail een waarachtig beeld oproept van zo'n hedendaagse relatie" (NRC Handelsblad ****)

In FiftyFifty hebben Jens en Milou een open huwelijk op basis van gelijkwaardigheid. Ze delen alle verantwoordelijkheden en gunnen elkaar alles. Maar wat als de één intieme vragen begint te stellen over de affaires van de ander?

'Fiftyfifty' is het eerste toneelstuk geschreven door columniste Aaf Brandt Corstius. Net als in haar columns schetst ze op humoristische wijze het alledaagse leven van de moderne mens. ‘Fiftyfifty’ werd lovend ontvangen door publiek én pers; “Marcel Musters en Lies Visschedijk spelen het stel met een superieur naturel. De schrijfster toont een groot talent voor het schrijven van dialogen in de tragikomische Peter van Straaten-traditie.” (NRC)

met: Marcel Musters, Lies Visschedijk tekst: Aaf Brandt Corstius stem Camilla: Marnie Blok

 

De pers:

“Marcel Musters en Lies Visschedijk spelen het stel, met een superieur naturel dat tot in alle detail een waarachtig beeld oproept van zo’n hedendaagse relatie. Net als de tekst, waarin de schrijfster een groot talent toont voor het schrijven van dialogen in de tragikomische Peter van Straaten-traditie.” (NRC Handelsblad****)

“Geestig maar tamelijk conventioneel relatietheater, maar niet voor de twee spelers: Marcel Musters en Lies Visschedijk. Samen weten ze het nog puur komische eerste deel tot grote hoogten te spelen met een sterke timing en treffende intonaties. Ook als de huwelijkscrisis is losgebarsten, behouden ze een aangenaam lichte toon.”  (Volkskrant****

Geen actuele speeltijden