Jeugd / Familie
5+

Geeft niks

Job Raaijmakers

Droogkomisch muziektheater vol ongelukjes

Hoe ga je eigenlijk om met tegenslagen? Kun je accepteren dat iets niet perfect is en misschien ook nooit gaat worden? Geeft niks? Kan gebeuren? Of is het superirritant als de dingen niet gaan zoals je wilt? In een mix van opzwepende livemuziek, ontroerende slapstick en rake dialogen gaan drie acteurs en een topmuzikant de strijd aan met ongewenste ongelukjes. Hoe meer iedereen zich ermee bemoeit, hoe meer er misgaat. Uiteindelijk loopt alles in de soep, maar die soep blijkt verrassend lekker! 

Job Raaijmakers maakte eerder ‘Aap en Beer’ en ‘Niet Huppelen’ (i.s.m. René Geerlings), en won de Zilveren én Gouden Krekel.

tekst: Marianne Kuijper, Job Raaijmakers regie: Sanne Nouws spel: Marianne Kuijper, Dionisio Matias, Job Raaijmakers compositie & livemuziek: Klaas van Donkersgoed vormgeving: Sacha Zwiers


pers

“De uitbundige fantasie van theatermaker Job Raaijmakers en regisseur Sanne Nouws geeft de voorstelling vleugels. Een warmbloedig pleidooi voor het overwinnen van schaamte en het omarmen van je ‘afwijkingen’.” (Theaterkrant)

Geen actuele speeltijden