Instant Love

Via Berlin / Cello Octet Amsterdam / Ko Van Den Bosch
Première

Tweede deel van theatraal en muzikaal drieluik over macht

Instant love is het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor, maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Zonder paspoort of papieren, is ze rechteloos en onbeschermd, en rest haar enkel nog de wraak. Instant Love laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Zo verandert wat het mooiste tussen twee mensen zou moeten zijn, in het meest afschuwelijke.

Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe composities voor het octet; Lyrische melodieën die kapseizen en overspoeld worden door dissonanten, aanstekelijke schlagers die schurend traag ondermijnd worden. Hemelse muziek met vette rafelranden. 

Instant Love is het tweede deel van een maatschappelijk (theatraal muzikaal) drieluik, gemaakt door Muziektheatergezelschap Via Berlin en Cello Octet Amsterdam.

van & met: Dagmar Slagmolen, Harald Austbø, Cello Octet Amsterdam tekst: Ko van den Bosch regie: Ria Marks muziek: Harald Austbø decor & kstuums: Miek Uittenhout lichtontwerp: Stefan Dijkman geluidsontwerp: Robert van Delft

Voorstellingen

  • 20:30 Uitverkocht