Bijgeboekt

Liefdesverklaring (Voor altijd)

NB Projects / Het Zuidelijk Toneel / Rudolphi Producties
Bijgeboekt

Er is een nieuwe datum voor Liefdesverklaring gevonden!

Begin december is Liefdesverklaring helaas geannuleerd door een blessure van een van de acteurs. Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden! Meer nieuws: de rol van Maureen Teeuwen wordt overgenomen door Annet Malherbe. 

Annet Malherbe, Cas Enklaar, Marien Jongewaard en René van ’t Hof, vier doorgewinterde acteurs en mimespelers, vertegenwoordigen vele decennia aan ervaring in de Nederlandse theaters. Na een lange relatie met het publiek maken zij de balans op. Jarenlang keken wij naar hen, nu kijken zij terug.

Het begon allemaal met de beroemde ‘Publikumsbeschimpfung’ uit 1968, waarmee toneelschrijver Peter Handke het in zijn ogen intellectuele publiek de huid vol schold. In 2014 adopteerden toneelschrijver Magne van den Berg en theatermaker/choreograaf Nicole Beutler het stuk en draaiden het 180 graden. Met zes jongeren brachten ze ‘Liefdesverklaring’, een hartverwarmende dankbetuiging aan het publiek. De voorstelling kreeg laaiend enthousiaste reacties. ‘Liefdesverklaring (voor altijd)’ is het vervolg. Het is doorleefder, rauwer en eerlijker. Want zoals in elke lange relatie komt liefde niet zonder strijd. De voorstelling is een onverbloemde ode aan de toeschouwer, aan wederzijds vertrouwen, aan wat ons maakt en wat ons breekt.

tekst: Magne van den Berg concept & regie: Nicole Beutler, Magne van den Berg

PERS

"Als dat geen liefde is" ⭐⭐⭐⭐ Volkskrant

"Liefdevolle ode aan kijker en speler" Theaterkrant

 

 

Geen actuele speeltijden