Jongeren

Revolutie van de mislukking

Rudolphi Producties / Stephanie Louwrier

Revolutie van de mislukking - Stephanie Louwrier / Rudolphi Producties

Ode aan de alledaagse waanzin door jonge theatermaker

De jonge theatermaker Stephanie Louwrier weigert in hokjes te denken. Haar werk laveert tussen de grenzen van theater, performance, muziek en stand-up. Verwacht van Louwrier geen pasklaar antwoord, maar laat u door haar meenemen buiten de lijntjes van uw fantasie.

Ze maakt ons in Revolutie van de mislukking deelgenoot van haar kijk op de wereld met een voorstelling over de gewone mens, met al zijn kronkels en zijn falen. In een tekst die ze mede schreef met Ko van den Bosch en ondersteund door twee mannen van muziektheatercollectief Club Gewalt brengt ze een ode aan de alledaagse waanzin. Laten we toegeven dat we drinken om te vergeten, roken om te vluchten en dansen om te blijven bestaan, laten we toegeven aan onze wildste fantasieën en imperfecte gedachten. Louwrier trapt om zich heen als een kickbokser on acid, ontroert als Bambi, is onberekenbaar als de nacht en kwetsbaar als de blues.

tekst: Ko van den Bosch en Stephanie Louwrier spel: Stephanie Louwrier muziek: Norman Kapoyos, Amir Vahidi (Club Gewalt) en Robbert Klein (Club Gewalt) eindregie en coaching: Titus Tiel Groenstege en Daria Bukvić

Voorstellingen