Jongeren

Revolution Starts Now

Bontehond

Komische voorstelling die uitdaagt om verder te kijken dan je neus of smartphone lang is

Eigenlijk gaat het heel goed met Floyd&Henke. Ze hebben smartphones, perfecte Facebookpagina’s, genoeg vrienden en net genoeg geld. Ze zijn niet te dik, niet te dun, niet te oud, niet te jong. Het leven komt ze aanwaaien. En dat is nu juist het probleem. Floyd&Henke willen strijden voor hun bestaan. Maar dat is moeilijk in een land waarin alles al voor je geregeld is. Dus starten ze samen met het publiek een revolutie. Want de huidige generatie jongeren moet in opstand komen voor het te laat is. Revolution Starts Now is een komische en anarchistische voorstelling die uitdaagt om verder te kijken dan je neus of smartphone lang is. It’s time for a change!

tekst: Rob de Graaf concept en spel: Floyd Koster en Henke Tuinstra eindregie: René Geerlings muziek: Tommy Ventevogel


pers

"Floyd en Henke weten precies hoe ze het publiek bij alles moeten betrekken en zorgen er voor dat je aandacht geen seconde verslapt." (Ilovetheater.nl)


publieksreacties

"Zelf was ik naar de try out gegaan, met mijn puberende zoon. Ik was echt verstelt wat Henke en Floyd voor show gaven. Niet alleen ik vond het leuk, mijn zoon tegen alle verwachting vond het ook leuk en dat is een prestatie waard. Even wat kernwoorden bij elkaar, veel humor, fantastische interactie met het publiek en het had een diepere laag. Kortom een fantastische voorstelling, ik kan het iedereen aanbevelen!" (Richard van der Bos op 1erang.nl *****)

Geen actuele speeltijden