Shirt uit Fahd!

Fahd Larhzaoui / Alles voor de Kunsten / Het Zuidelijk Toneel/ Likeminds
Première

"Je bent herboren, nu kan het feesten beginnen. Niet dus."

Fahd rent. Hij rent door de stad. Op de loop voor wie of wat? Als een moderne Alice in wonderland duikt hij het rabbithole in. Is hij op tijd om te ontsnappen aan de tikkende tijdbom in hemzelf en wie wacht er op hem aan de andere kant? Shirt uit Fahd, een stuk over tijd en identiteit, over feest vieren en stuk zitten, over je wortels en de konijnen die daaraan vreten.

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo ‘Schijn’, over een man die een dubbelleven leidt. ‘Schijn’ speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken. In Shirt uit Fahd! treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in ‘Schijn’ aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in ‘Shirt uit’ te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

In ‘Shirt uit Fahd!’ zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is ‘Shirt uit Fahd!’ een facing the facts.

Spel Fahd Larhzaoui; Dansers Danny Boom & Kevin Joosten; Tekst Don Duyns; Regie Bram Jansen

PERS

"Fahd Larhzaoui betaalde een zware tol voor het succes van zijn solo Schijn, waarin hij vertelde over zijn coming-out. Zijn broers en zussen verbraken het contact met hem, blijkt uit opvolger Shirt uit Fahd!". Lees hier het interview in het NRC.

"In zijn solovoorstelling Shirt uit, Fahd! vertelt acteur Fahd Larhzaoui hoe hij na zijn coming-out troost en verlossing vond op gayfeesten. Theater als therapie, een plek om de diepste twijfels met het publiek te delen: Larhzaoui vertelt de Volkskrant wat dat voor hem betekent". Lees hier het interview in de Volkskrant.

Geen actuele speeltijden