Shop till you drop

Golden Palace
Première

Beeldende, absurd-humoristische voorstelling over onze shop-verslaving

In de absurdistische theatervoorstelling Shop till you drop neemt Golden Palace u mee naar een warenhuis waar wensen werkelijkheid worden. Zit u niet lekker in uw vel? Een glanzend paar nieuwe schoenen doet wonderen. Bent u de zin van het bestaan een beetje kwijt? Het sales team van ‘Shop till you drop’ helpt u door de moeilijke momenten heen. Voor elk probleem heeft het warenhuis een passende oplossing op voorraad: een product op maat dat uw geluksgevoel doet oplaaien. Herboren stapt u terug de wereld in.

Theatergroep Golden Palace is een meester in de analyse van het menselijk functioneren. “Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog”, schreef de Volkskrant al eens. In de beeldende, absurd-humoristische voorstelling ‘Shop till you drop’ buigt het gezelschap zich over onze aan verslaving grenzende drift om te shoppen. Proberen we met ons koopgedrag het gat in onze ziel te dichten?

met: Titus Boonstra, Katelijne Beukema, Syoma Ekhart, Monique Kuijpers, Annebel Overbeeke, Kajetan Uranitsch concept & regie: Ingrid Kuijpers 

Geen actuele speeltijden